23 Januari, zondag

Gisteren zijn neefje en ik op pad geweest, helemaal naar Den Haag, film kijken in het Omniversum. Tussen de films door zijn we even naar Scheveningen geweest, op de parkeerplaats waar we een plekje voor de auto vonden liepen een paar parmantige steenlopers(?) rond.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “23 Januari, zondag”

  1. gusta avatar
    gusta

    Hoi Marmein. Ik woon in Den Helder en de laatste jaren zijn de steenlopers hier ook vaak aan de grachtenkanten te vinden. Is het voedselaanbod op de dijk teruggelopen? Zijn ze slimmer geworden en breiden ze hun fourageergebieden uit? Ik weet het niet, maar het fenomeen is me al jaren geleden voor het eerst opgevallen.
    Bedankt voor je mooie foto;s.

  2. Margo avatar

    Goed idee om naar het Omniversum te gaan. Welke film(‘s) hebben jullie gezien? En hoe was het op het strand? Helaas bij ons een grijze dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *