24 Januari, maandag

Gisteren zijn neefje en ik naar Burgers Zoo geweest. Hij met mijn oude EOS 400D en tamron-lens, ik met de 7D en canon 70-200mm lens. Maar al snel besloot meneer dat mijn camera toch beter was en dus verdween de 400D in de tas en fotografeerden wij om de beurt met de 7D. Tss, die tienjarigen van tegenwoordig……. Nou ja, elf dan, sinds vandaag.

We hadden het geluk om met voedertijd bij de leeuwen te zijn. Tijdens alle dierentuinbezoeken in mijn leven was mij dat nog nooit gelukt, en nu liepen we er zo maar tegenaan. Het was even wachten tot we  bij het raam konden gaan staan om te kijken en te fotograferen.

Neefje had meteen in de gaten dat hij ‘zijn mooiste foto ooit’ had gemaakt, zoals hij meteen na het maken van de foto uitriep. Hij had de weerspiegeling van de leeuw gezien en gefotografeerd. Het gaat nog wat worden met die jongen denk ik.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

7 reacties op “24 Januari, maandag”

 1. Marie-Claire avatar

  Leuk, hij heeft er inderdaad kijk op, maar wat wil je met zo’n tante..

 2. Karin avatar

  Die staat nu dus op zijn kop?

 3. Marmein avatar
  Marmein

  ja, deze foto staat op zijn kop :mrgreen:

 4. Margo avatar

  Je hebt hem vast een geweldig weekend bezorgd!

 5. Laura avatar
  Laura

  Wow zeg, hij heeft er kijk op! Dat heeft-ie niet van een vreemde 😆

 6. Laura avatar
  Laura

  Haha, ik zie nu pas dat Marie-Claire dat ook schreef… 😳

 7. Robert avatar
  Robert

  Dit is een hele mooie foto. Kleuren van de leeuw en bomen zijn bijna identiek en toch na lang turen kan ik de situatie niet goed plaatsen. Raadselachtig! De vogel (paradijsvogel?) is ook schitterend. Wat een indrukwekkende dieren toch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *