Ochtend

24 Januari, maandag

Gisteren zijn neefje en ik naar Burgers Zoo geweest. Hij met mijn oude EOS 400D en tamron-lens, ik met de 7D en canon 70-200mm lens. Maar al snel besloot meneer dat mijn camera toch beter was en dus verdween de 400D in de tas en fotografeerden wij om de beurt met de 7D. Tss, die tienjarigen van tegenwoordig……. Nou ja, elf dan, sinds vandaag.

We hadden het geluk om met voedertijd bij de leeuwen te zijn. Tijdens alle dierentuinbezoeken in mijn leven was mij dat nog nooit gelukt, en nu liepen we er zo maar tegenaan. Het was even wachten tot we  bij het raam konden gaan staan om te kijken en te fotograferen.

Neefje had meteen in de gaten dat hij ‘zijn mooiste foto ooit’ had gemaakt, zoals hij meteen na het maken van de foto uitriep. Hij had de weerspiegeling van de leeuw gezien en gefotografeerd. Het gaat nog wat worden met die jongen denk ik.

7 gedachten over “24 Januari, maandag

  1. Dit is een hele mooie foto. Kleuren van de leeuw en bomen zijn bijna identiek en toch na lang turen kan ik de situatie niet goed plaatsen. Raadselachtig! De vogel (paradijsvogel?) is ook schitterend. Wat een indrukwekkende dieren toch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.