27 Januari, donderdag

Gistermorgen was ik vroeg wakker, een mooie gelegenheid om eens met camera en statief via de binnenstad naar het werk te fietsen. Iets wat ik al heel lang van plan was. De bedoeling was een hdr-foto maken van een standbeeld in het centrum van de stad, maar onderweg daar naar toe ben ik af en toe afgestapt om wat foto’s te maken. Deze heb ik gemaakt in de Luttekestraat, nog redelijk uitgestorven op dit vroege uur.

De foto’s  van het standbeeld zijn niet helemaal gelukt, die moeten dus over. Ik had geen rekening gehouden met de maximale sluitertijd van 30 seconden in de Av-stand van mijn camera waardoor ik geen foto had waarop de donkerste gedeelten van het onderwerp ook goed belicht waren. Al doende leert men nietwaar?

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

10 reacties op “27 Januari, donderdag”

 1. Robert avatar
  Robert

  Goeiendag Marmein,

  Ondanks dat ik niet zo’n fan ben van het HDR-fenomeen vind ik dat je deze foto schitterend gemaakt hebt. Het doet gewoon een beetje buitenlands aan. Hier kan ik echt van genieten.

 2. Anton avatar
  Anton

  Willink is weer terug, alleen is hij vergeten de personen erin te schilderen.

 3. Robert avatar
  Robert

  Of Anton Pieck, Anton? 😉

 4. Marie-Claire avatar

  WOW.. mooi zeg, ik dacht idd dat je ergens in Frankrijk ofzo was geweest..

 5. Margo avatar

  Ja Anton Pieck, moest ik ook even aan denken! 😮

 6. FotoAnna avatar

  Ik vind hem heel mooi en heel apart Marmein !!
  Mooi licht en kleuren…
  Lieve groetjes Anna

 7. Laura avatar
  Laura

  Awesome! Ik vind het net een filmset! 😀
  Het ‘uitgestorven’-effect maakt het ook speciaal.

 8. Ank avatar

  Ik ken dit plekje heel goed natuurlijk alleen heb ik het s’morgenszo vroeg nog nooit gezien *lol* Mijn eerste gedachte was ook dat het wel ‘ge-antiekt’ lijkt! Ik vind hem erg egslaagd! Was je op weg naar de Aartsengel?

 9. Hannie. avatar

  Een hele mooie foto van (uiteraard) een hele mooie stad.
  Dat was wel heel vroeg zeg!

 10. A.K. Woortman avatar
  A.K. Woortman

  Whooo. Net een schilderij. Geweldige foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *