Ochtend

27 Januari, donderdag

Gistermorgen was ik vroeg wakker, een mooie gelegenheid om eens met camera en statief via de binnenstad naar het werk te fietsen. Iets wat ik al heel lang van plan was. De bedoeling was een hdr-foto maken van een standbeeld in het centrum van de stad, maar onderweg daar naar toe ben ik af en toe afgestapt om wat foto’s te maken. Deze heb ik gemaakt in de Luttekestraat, nog redelijk uitgestorven op dit vroege uur.

De foto’s  van het standbeeld zijn niet helemaal gelukt, die moeten dus over. Ik had geen rekening gehouden met de maximale sluitertijd van 30 seconden in de Av-stand van mijn camera waardoor ik geen foto had waarop de donkerste gedeelten van het onderwerp ook goed belicht waren. Al doende leert men nietwaar?

10 gedachten over “27 Januari, donderdag

  1. Goeiendag Marmein,

    Ondanks dat ik niet zo’n fan ben van het HDR-fenomeen vind ik dat je deze foto schitterend gemaakt hebt. Het doet gewoon een beetje buitenlands aan. Hier kan ik echt van genieten.

  2. Awesome! Ik vind het net een filmset! 😀
    Het ‘uitgestorven’-effect maakt het ook speciaal.

  3. Ik ken dit plekje heel goed natuurlijk alleen heb ik het s’morgenszo vroeg nog nooit gezien *lol* Mijn eerste gedachte was ook dat het wel ‘ge-antiekt’ lijkt! Ik vind hem erg egslaagd! Was je op weg naar de Aartsengel?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.