Ochtend

31 Januari, maandag

De gulle geefster van de flessen wijn heeft zich vorige week bekend gemaakt bij mij. Niet dat ze dat van plan was, maar iemand in haar omgeving vertelde over een ooit ontvangen bos bloemen waarvan de gever/geefster zich ook nooit bekend maakte. Hoe langer het boeket stond hoe onaangenamer het werd om naar te kijken.

Stom dat ik zelf de link niet had gelegd naar de ex. Ik wandel al jaren met haar, tijdens die wandelingen willen we nogal eens in een steekspel van woorden terecht komen. Een medewandelaarster vroeg of we ruzie hadden waarop de geefster antwoorde dat de scheidingspapieren al aangevraagd waren. Sindsdien hebben we als standaard grap dat we de scheidingspapieren alweer vergeten zijn.

Nu ik dan eindelijk weet van wie de flessen wijn afkomstig zijn kon ik de wijn eindelijk gaan proeven, en die smaakte prima.

2 gedachten over “31 Januari, maandag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.