4 Februari, vrijdag

Wanneer ik ’s avonds op de bank zit, zit Xarak het liefst op mijn schoot. Maar met zo’n zware kat op schoot kan ik niet veel meer doen. De laptop op de rugleuning van de bank werkt wel even, maar de wat gedraaide houding waarin ik dan moet zitten  is uiteindelijk heel vermoeiend.

Wanneer ik de laptop op schoot heb en meneer besluit dat hij daar wil liggen, kan niets hem tegenhouden. Ik probeer hem dan wel weg te duwen,  hij zet zijn lijfje dan vol in de ankers, de poten scheef, zijn bovenlijfje zwaar leunend tegen mijn duwende arm. En ach, wie kan dan weerstand bieden aan zo’n kleine David?

Als het even kan probeer ik meneer te verleiden om op de leuning van de bank te gaan liggen. Dat lukt aardig de laatste tijd. Hij begint dan met zijn kop op mijn schouder, totdat ik opsta om wat drinken te pakken of een houtblok in de kachel te doen. Dan krult hij zich op op de leuning en ligt hij er zo lekker bij, dat ik er zo bij wil gaan liggen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *