11 Februari, vrijdag

Overal in de tuin beginnen planten uit te lopen. De sedum laat al een tijdje zijn groene knopjes zien. Vandaag legt de zachte motregen daar een deken van druppels overheen. Straks eerst even naar de tandarts, daarna op drup. Nu alleen nog hopen dat de windstilte en de motregen nog even blijven.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “11 Februari, vrijdag”

 1. buurvrouw 6 avatar
  buurvrouw 6

  Ha Marmein,
  de winterakoniet, de zonsopgang en ook deze laatste mooie ,aparte foto. Het gebeurt niet vaak dat er geen reactie komt. Ik heb zelf sinds een weekje ook een winterakonietje in bloei staan en toen moest ik wel aan jou denken van: Marmein zou er wel een foto van nemen want het is het enige fleurige in de tuin. (maar nu zijn er ook al veel sneeuwklokjes en ik heb ergens anders crocussen gezien).
  Jij hebt zeker een dagje vrij?
  groetjes!!

 2. Fred avatar

  Wauw wat mooi.
  Gr,
  Fred

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *