14 Februari, maandag

Toen ik gisteren bedacht dat ik wel weer eens wilde wandelen, moest ik denken aan een vraag van Margo, of ik al eens naar  radio Kootwijk was geweest. Niet dus, en daarom besloot ik gisteren maar eens te gaan.  Ik plukte een wandeling van internet en ging op weg. De combinatie van een wandeling van 12 kilometer en foto’s maken, zorgde er voor dat ik ruim 4 en een half uur in de benen was. Blij dat ik vandaag mijn voeten wat rust kan gunnen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “14 Februari, maandag”

  1. Margo avatar

    Wat een prachtig bos!! Leuk dat je er bent geweest! Ik ben heel erg benieuwd naar je andere foto’s. Is dit bij Kootwijkerzand? Zag je ook mooie mosjes?

  2. Laura avatar
    Laura

    Mooie foto! 😀 Statig, diverse kleurtinten en met een puntje zon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *