Ochtend

14 Februari, maandag

Toen ik gisteren bedacht dat ik wel weer eens wilde wandelen, moest ik denken aan een vraag van Margo, of ik al eens naar  radio Kootwijk was geweest. Niet dus, en daarom besloot ik gisteren maar eens te gaan.  Ik plukte een wandeling van internet en ging op weg. De combinatie van een wandeling van 12 kilometer en foto’s maken, zorgde er voor dat ik ruim 4 en een half uur in de benen was. Blij dat ik vandaag mijn voeten wat rust kan gunnen.

2 gedachten over “14 Februari, maandag

  1. Wat een prachtig bos!! Leuk dat je er bent geweest! Ik ben heel erg benieuwd naar je andere foto’s. Is dit bij Kootwijkerzand? Zag je ook mooie mosjes?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.