Ochtend

16 Februari, woensdag

Het is weer gebeurd met de bloemenpracht in mijn woonkamer.  Nagenoeg alle bloemen hebben hun kopjes laten hangen. Komend weekend maar eens op jacht naar een nieuw boeket. Ik denk dat het tulpen gaan worden, daar heb ik zin in. Zo’n lekker groot boeket.

3 gedachten over “16 Februari, woensdag

  1. heb toegestuurd gekregen : Heeele mooie makro-natuurfoto`s en moest meteen aan je denken, zal ik ze je doorsturen? grts. i

  2. 💡 Dan heb ik een tip voor je. Tulpen NIET SCHUIN afsnijden maar RECHT. Dat kreeg ik te horen van een bloemist. Ik heb het uitgeprobeerd en ze staan echt langer en gaan dus ook minder of niet hangen. Mijn bos tulpen stond een dikke week. Ook niet te veel water en weinig voeding. 💡

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.