21 Februari, maandag

Gisteren zag ik langs het keukenraam iets naar beneden vallen. Heel even dacht ik dat het Xarak was. Mijn vorige kat Mies viel namelijk nogal eens uit het raam, zelfs van 4 hoog. Maar meteen verwierp ik die gedachte weer, er stond immers geen raam open. Het moest haast wel een onderdeel van het nestkastje zijn.

Afgelopen jaar had ik het nestje van het jaar daar voor er in laten zitten, dan hoefde de pimpelmees niet weer zoveel materiaal aanslepen. Maar de vogels keurden het nestkastje af. Ik dacht vanwege het oude nest, maar nu de voorkant van het nestkastje naar beneden was gevallen zou dat ook heel goed de reden kunnen zijn geweest. Nu het nestkastje toch van de muur moest om de voorkant weer goed vast te zetten heb ik ook maar meteen het nestje er uit gehaald en het kastje van binnen schoon geveegd.

Nu maar hopen dat het dit jaar wel weer bewoners krijgt.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “21 Februari, maandag”

  1. Marie-Claire avatar

    Wat mooi, kleurrijk eigenlijk !

  2. marleen avatar

    Frivool nestje met die roze veertjes:-)))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *