22 Februari, dinsdag

Marmein heeft haar vakantie al geboekt. Het wordt een heel bijzondere vakantie: een speciale fotoreis op een zeilboot rond Spitsbergen. Dat wordt veel fotograferen, zowel van de boot als op het land waar we met kleine rubberbootjes naar toe varen.

Ik moet nog een paar maanden geduld hebben maar ben nu al druk bezig met de voorbereiding. Thermisch ondergoed, skibroek, handschoenen, een dikke jas, nu het uitverkoop is in de winkels die dit soort spullen verkopen kan ik mooi mijn slag slaan.

Bij het fotograferen van de jas viel mij ineens een bepaalde tekst op : blijkbaar kan ik snel gevonden worden wanneer ik kwijt ben. Dat geeft een veilig gevoel, want je zult maar de weg kwijt zijn nadat je voor een ijsbeer op de vlucht bent geslagen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

6 reacties op “22 Februari, dinsdag”

 1. Karin avatar

  Wauw! Neem je een speciale camera mee?

  Wij gaan ook naar het noorden, maar niet zo ver, naar Schotland. Wel lekker snel, morgen! Zes daagjes. Met vliegtuig, trein en bus.

 2. Margo avatar

  Zo spannend zeg!! Dat wordt een heel bijzondere reis! Wanneer ga je?

 3. Marmein avatar
  Marmein

  Geweldige tip Pat, die ga ik halen!

 4. Wilma avatar
  Wilma

  Ideaal, dit soort wantschoenen; ik heb voor ’s winters ook iets dergelijks. Toch iets minder mooi (waren ook goedkoper 😉 ) want daarvan kan de duim niet ‘om’ en dat is toch wel eens lastig.
  ’t Lijkt me een prachtige reis!

 5. Laura avatar
  Laura

  Sooooowh! 😮 dat zal een hele belevenis worden ❗ 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *