22 Februari, dinsdag

Geplaatst op

Marmein heeft haar vakantie al geboekt. Het wordt een heel bijzondere vakantie: een speciale fotoreis op een zeilboot rond Spitsbergen. Dat wordt veel fotograferen, zowel van de boot als op het land waar we met kleine rubberbootjes naar toe varen.

Ik moet nog een paar maanden geduld hebben maar ben nu al druk bezig met de voorbereiding. Thermisch ondergoed, skibroek, handschoenen, een dikke jas, nu het uitverkoop is in de winkels die dit soort spullen verkopen kan ik mooi mijn slag slaan.

Bij het fotograferen van de jas viel mij ineens een bepaalde tekst op : blijkbaar kan ik snel gevonden worden wanneer ik kwijt ben. Dat geeft een veilig gevoel, want je zult maar de weg kwijt zijn nadat je voor een ijsbeer op de vlucht bent geslagen.

6 reacties op “22 Februari, dinsdag&rdquo

  1. Wauw! Neem je een speciale camera mee?

    Wij gaan ook naar het noorden, maar niet zo ver, naar Schotland. Wel lekker snel, morgen! Zes daagjes. Met vliegtuig, trein en bus.

  2. Ideaal, dit soort wantschoenen; ik heb voor ’s winters ook iets dergelijks. Toch iets minder mooi (waren ook goedkoper :wink: ) want daarvan kan de duim niet ‘om’ en dat is toch wel eens lastig.
    ’t Lijkt me een prachtige reis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.