Ochtend

23 Februari, woensdag

Gisteravond zijn we met de fotoclub Zwolle ingetrokken. Toen ik aan kwam op de afgesproken ontmoetingsplek was het een woud van statieven. Zo’n groot aantal fotografen lokte een jongen van een jaar of tien naar buiten: wat we toch aan het filmen waren. Een bijzondere vogel misschien? Het antwoord, we fotograferen de oude stadsmuur, was geloof ik teleurstellend. “Oh, nou, dan ga ik weer naar binnen….”.

Al snel viel de groep uiteen in kleinere groepjes, niet snel daarna was ik mijn kleine groepje ook al kwijt. Maar geen nood, we hadden om tien uur in een cafe in de binnenstad afgesproken. Zo hebben we de avond toch nog gezamenlijk afgesloten.

2 gedachten over “23 Februari, woensdag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.