23 Februari, woensdag

Gisteravond zijn we met de fotoclub Zwolle ingetrokken. Toen ik aan kwam op de afgesproken ontmoetingsplek was het een woud van statieven. Zo’n groot aantal fotografen lokte een jongen van een jaar of tien naar buiten: wat we toch aan het filmen waren. Een bijzondere vogel misschien? Het antwoord, we fotograferen de oude stadsmuur, was geloof ik teleurstellend. “Oh, nou, dan ga ik weer naar binnen….”.

Al snel viel de groep uiteen in kleinere groepjes, niet snel daarna was ik mijn kleine groepje ook al kwijt. Maar geen nood, we hadden om tien uur in een cafe in de binnenstad afgesproken. Zo hebben we de avond toch nog gezamenlijk afgesloten.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “23 Februari, woensdag”

  1. Margo avatar

    Dit is toch geen HDR? Ik vind deze mooi!
    Maar hangt alles nou wat scheef of ligt dat aan mij?

  2. Laura avatar
    Laura

    ’t zal de oude stadsmuur zijn… 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *