Ochtend

27 Februari, zondag

Het is hier vandaag een grijze dag. Echt een dag om eens helemaal niets te doen, geen klussen bedoel ik dan. Lekker wat in tijdschriften bladeren, of een beetje internetten met een mok cappuccino en wat witte chocola. Vanmorgen zag ik voor het eerst dat je bij de routebeschrijvingen op google-maps nu ook kunt kiezen voor trein of wandelen.

Van Zwolle naar Termunterzijl is 1 dag en 1 uur wandelen. Het is 125 kilometer, Google gaat er dan wel van uit dat je gemiddeld 5 km per uur loopt en geen rust neemt. De mooiste wandelroutes zijn het ook niet geloof ik maar wel leuk om op een dag als vandaag eens mee te spelen.

5 gedachten over “27 Februari, zondag

 1. Witte chocolade is chocolade dat geen cacaopoeder bevat,
  maar alleen cacaoboter, gecondenseerde melk, suiker en vanille.
  Het concept werd door Nestlé uitgevonden.
  :mrgreen:

 2. Oh, is dat nieuw bij Google-Maps. 💡 Sinds iemand uit mijn kennissenkring vertrokken is om vanuit Portugal de Camino naar Santiago te lopen, vandaag start ze, zag ik dat je als routebeschrijving ook voor een looproute kan kiezen. En ik maar denken dat bij Google dat allang mogelijk was…
  😆

 3. Hmmm, wtte chocolade. Wist je dat ze bij doppio espresso, ± tegenover bakker bart in de diererpromenade, warme witte chocomel hebben en verkopen? Erg lekker. En bij koek en zo staat naast de brownie de whitie. Echt heerlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.