3 Maart, donderdag

Gisteren ben ik planten wezen halen voor de beukenhagen en de hederahekken. Omdat het mooi weer was ben ik eerst even naar de schaapskooi bij Heerde geweest, eens even kijken hoe het met de lammetjes stond. Die stonden prima, meer dan 100 stuks dartelden er rond, stuk voor stuk al zo groot dat ze op de knieën moesten om bij de uiers van moeder te komen.

Vandaag weer een dagje in de tuin. Hekken opzetten en de hedera en beuken planten. En dan op jacht naar geurende, witte klimrozen die over de het hek met de hedera mogen delen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “3 Maart, donderdag”

 1. gusta avatar
  gusta

  mmmmmmm lamstomg!

 2. Margo avatar

  Ik ben ook op zoek naar geurende rozen.

 3. Marmein avatar
  Marmein

  Ik ga hier maar eens heen dacht ik. Lijkt mij een mooie rit en lokatie. En wanneer ik de beschrijvingen van de rozen zo lees wil ik ze allemaal wel kopen geloof ik .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *