Ochtend

6 Maart, zondag

Het heeft weer aardig gevroren vannacht, op het water ligt een dun laagje ijs. Op een stuk na, dat wordt ijsvrij gehouden door twee zwanen. Eerst reappen ze flink met hun poten, daarna steken ze hun kop onder water om het vrijgekomen voedsel te pakken. Al dat gewiebel in het water zorgt zo voor een mooi groot wak.

2 gedachten over “6 Maart, zondag

  1. Dat is toevallig. Ik heb ook zo’n zwaan gefotografeerd. Het was er maar eentje trouwens. Misschien vindt die nog een maatje. Mooie grote spiegeling. Als je er even naar kijkt lijkt het net of ze zo zijn vastgevroren. Het doet me ook aan synchroonzwemmen denken…
    Groet, Anita

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.