Ochtend

10 Maart, donderdag

Zondag liep ik in de tuin toen ik een heftig gespetter hoorde.  Drie zwanen hadden bonje met elkaar op de vijver. Toen ik eenmaal mijn camera had gepakt was het gefladder gestopt en was het paar zwanen dat een koppel vormde druk bezig met een soort van dans. Alsof ze daarmee wilden tonen aan de derde zwaan dat die nooit tussenbeide zou komen.

Prachtig om te zien hoe die twee om elkaar heen zwommen.

Wel sneu voor de derde die alleen maar kon toekijken.

Ik heb nog snel even de camera op filmen gezet, maar was er even niet op bedacht dat je tijdens het filmen op het display moet kijken waardoor je de camera wat voor je uit moet houden. Al te recht heb ik de camera daarbij niet gehouden.

6 gedachten over “10 Maart, donderdag

  1. Wat een prachtige foto’s en prachtig filmpje. Dit heb ik nog nooit gezien, heel mooi, met dat muziekje eronder, heel mooi. Jammer dat het abrupt stopt.

  2. Werkelijk schitterend Marmein !!
    Het filmpje had van mij nog wel even mogen duren… ;-))
    Lieve groetjes Anna

  3. ik volg je blog nu al een tijdje. Wat een schitterende foto’s ! Je woont daar blijkbaar ook in een heel mooi gebied waar nog veel natuur is. Ik maak ook regelmatig een link naar je blogje op onze familie-blog om hun ook te leren elke dag eens bij jou te komen piepen …
    Elke ochtend blijf ik trouw op post 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.