10 Maart, donderdag

Zondag liep ik in de tuin toen ik een heftig gespetter hoorde.  Drie zwanen hadden bonje met elkaar op de vijver. Toen ik eenmaal mijn camera had gepakt was het gefladder gestopt en was het paar zwanen dat een koppel vormde druk bezig met een soort van dans. Alsof ze daarmee wilden tonen aan de derde zwaan dat die nooit tussenbeide zou komen.

Prachtig om te zien hoe die twee om elkaar heen zwommen.

Wel sneu voor de derde die alleen maar kon toekijken.

Ik heb nog snel even de camera op filmen gezet, maar was er even niet op bedacht dat je tijdens het filmen op het display moet kijken waardoor je de camera wat voor je uit moet houden. Al te recht heb ik de camera daarbij niet gehouden.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

6 reacties op “10 Maart, donderdag”

 1. Lenie avatar

  Zwanendans, schitterend!

 2. Margo avatar

  Wat een prachtige foto’s en prachtig filmpje. Dit heb ik nog nooit gezien, heel mooi, met dat muziekje eronder, heel mooi. Jammer dat het abrupt stopt.

 3. FotoAnna avatar

  Werkelijk schitterend Marmein !!
  Het filmpje had van mij nog wel even mogen duren… ;-))
  Lieve groetjes Anna

 4. Marie-Claire avatar

  Bevoorrecht om dit te mogen zien, fijn dat je het hebt gefilmd !

 5. Marie-Claire avatar

  Heb je zowel op Twitter als op Facebook aanbevolen :mrgreen:

 6. Carine avatar
  Carine

  ik volg je blog nu al een tijdje. Wat een schitterende foto’s ! Je woont daar blijkbaar ook in een heel mooi gebied waar nog veel natuur is. Ik maak ook regelmatig een link naar je blogje op onze familie-blog om hun ook te leren elke dag eens bij jou te komen piepen …
  Elke ochtend blijf ik trouw op post 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *