Ochtend

15 Maart, dinsdag

Toen ik donderdag naar huis fietste had ik nog gekeken naar het dorre gras:of de narcissen hun kopjes al lieten zien,maar ik zag nog niets.Gistermorgen zag ik ineens overal gele knopjes, sommige narcissen stonden al in bloei. Het zijn wel narcissen die zich (denk ik) aangepast hebben aan de grasmaaier. Ze hebben hele korte steeltjes waarop ze hun knoppen laten groeien. Pas als de bloemen open zijn worden de stengels wat langer.

2 gedachten over “15 Maart, dinsdag

  1. Ja hè Rileo, die brug is echt niet scherp!!

    Lekker hè dat alles weer begint te kleuren. Ik zag hier al ergens een hele middenberm geel van de narcisjes! En ik heb ze in huis ook staan. Vrolijke boel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.