17 Maart, donderdag

Bij het boeken van mijn vakantie neer Spitsbergen moest ik paspoortgegevens opgeven,maar hoe ik ook zocht, nergens kon ik mijn paspoort vinden. Wat kun je dan gaan malen over waar dat ding toch kan zijn.

Normaal gesproken gaat het pad naar zijn reguliere opbergplaats ongeveer zo: eerst beland hij op de trap naar boven, dan neem ik hem mee naar boven wanneer ik naar bed ga. Omdat ik dan moe ben beland hij op het bureau in de computerkamer. Daar blijft hij liggen met alle andere dingen en papieren die op die manier naar boven zijn gekomen. Omdat ik nagenoeg altijd op de laptop in de kamer werk kom ik nauwelijks in de computerkamer. Voor dat de rommel daar mij tegen staat en ik aan het opruimen sla kan dus even duren.

Ver kon mijn paspoort niet zijn, hij moest wel in de computerkamer zijn, ik kon mij niet herinneren dat ik hem na de vakantie naar Costa Rica nodig had gehad. En dus moest ik wel in alle hoeken en gaten zoeken. Alle opbergdozen gingen over de kop al wist ik bijna zeker dat hij daar niet in kon zitten. Maar geen paspoort te vinden.

Wel kwam ik eindelijk mijn gps-apparaat tegen. Ooit keurig opgeborgen in een doos kon ik hem nooit weer terug vinden. En nu staarde hij mij ineens aan, knal geel, kleiner als ik mij herinnerde en lekker robuust aanvoelend. Ik had hem nog nooit gebruikt omdat ik er geen bijbehorende kabel had waardoor ik er geen routes op kon wegschrijven, en daar gaat het mij nou net om. De kabel heb ik inmiddels besteld en binnen, nu nog uitvogelen hoe ik een route op het gps-apparaat kan krijgen.

Mijn paspoort heb ik uiteindelijk ook weer gevonden, daar had ik mijn printer boven op gezet, en wie zoekt daar nou onder?

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “17 Maart, donderdag”

 1. Hannie. avatar

  Heerlijk verhaal! Gelukkig zijn er meer als ik haha.

 2. Margo avatar

  Haha! Ik vind ook altijd iets heel anders dan wat ik zocht terug! Gelukkig heb je je paspoort weer! Ook gecheckt of hij nog geldig is? 😉

 3. Laura avatar
  Laura

  😉 en zelfs als je een nieuwe nodig hebt dan heb je de oude ook nog nodig.

  Voortaan als je iets kwijt bent…. zoek je eerst onder de printer 😆

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *