Ochtend

23 Maart, woensdag

Wanneer de winter weer begint en ik de vetbollen ophang, zie ik ze verschijnen, de ringmussen. Met het aanbreken van de lente verdwijnen ze vervolgens weer naar hun broedplekken.

De laatste dagen echter blijft een paartje mussen in de kersenboom zitten.Luid tjilpend zitten ze vlak bij het nestkastje en wippen er af en toe naar binnen. Ik hoop dat ze er in gaan nestelen, lijkt mij wel leuk, een heel jaar een ringmus aan huis.

Eén gedachte over “23 Maart, woensdag

  1. Dan hoop ik dat die boef hieronder er niet bij kan! Ik zag vandaag de eerste vlinder die notabene door onze tuin-in-de-maak voorbij kwam dwarrelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.