25 Maart, vrijdag

Gisteren dreven er wat wolkjes over, vlokken wit aan een blauwe lucht. En met wolken aan de lucht worden zonsondergangen veel mooier. Gisteravond ben ik dan ook even naar de waterkant gelopen om de lucht even te bewonderen. Natuurlijk moest ik ook even spelen met de verschillende sferen in een foto die je nagenoeg op dezelfde tijd maakt. De eerste is genomen met een groothoek om de lijnen in de wolkenlucht te laten zien, de foto hier onder is genomen met de telelens om een stukje van die lucht uit te snijden.

 

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “25 Maart, vrijdag”

  1. Marie-Claire avatar

    Mooi, die eerste heeft iets toverachtigs..

  2. Margo avatar

    Die eerste is prachtig Marmein!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *