3 April, zondag

Sinds kort heb ik een vijver in de tuin (als je het al een vijver mag noemen als er nog amper plantjes in staan en het folie langs de randen nog weggewerkt moet worden). Gisteren had ik mijn eerste bezoeker bij die vijver, op de buurtkatten na die hier komen drinken als ze toch langslopen om naar een andere wijk te gaan, mijn tuin dient als een soort doorgaande weg wat dat betreft. De duif was duidelijk uitgeput en zeer dorstig, maar de hoge folie-rand maakte het hem niet makkelijk om bij het water te komen.

Xarak kwam ook nog even kijken naar wat ik aan het fotograferen was, dat werd nog even spannend dus. Maar meneer ging op zijn zij liggen om de duif aan de andere kant van de vijver eens goed te bekijken. Blij toe natuurlijk, maar ik vraag mij af of hij wel weet dat hij een kat is.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “3 April, zondag”

 1. Lenie avatar

  Als ik het goed zie (een ring om zijn poot) dan is het een postduif. Gisteren was er een wedstrijdvlucht, dan wil er hier en daar wel eens een duif wat drinken onderweg. Hopelijk heeft ‘ie z’n eigen hok weer teruggevonden.

 2. Margo avatar

  Misschien is het een van Ria… http://www.riavanfelius.nl/?e=1778
  En Xarak is gewoon met pensioen!

 3. Laura avatar
  Laura

  Wow, gaaf ❗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *