9 April, zaterdag

Gisteren was het een heerlijk tuindagje. Eerst wat werken aan de vijver in de voortuin. Daarna koffiedrinken met een van de zijburen die zich voor kwam stellen en die nieuwsgierig was naar al mijn werk in de tuin. Ze had mij de laatste weken zeer driftig met van alles en nog wat heen en weer zien sjouwen (ik zal binnenkort mijn tuinlog weer eens nieuw leven in blazen) en wilde wel eens zien wat ik allemaal gedaan had.

Daarna met Ex-buurvrouw6 naar het volkstuintje om daar de grote hoeveelheid kweek aan te vallen. Dat alles onder een heerlijk voorjaarszonnetje. Ik was dan ook verbaasd toen ik gisteravond rondom een uur of half negen van de zanggroep thuis kwam en een wolkendek langs zag schuiven.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “9 April, zaterdag”

  1. Margo avatar

    Wij zagen gisteren ook zo’n rozige laag onder een binnentrekkende wolkenlaag. Vanochtend wat bewolking maar de rest van de dag een stralend blauwe lucht (saai hoor! :mrgreen: )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *