23 April, zaterdag

Volgens de verkoper zal de appelboom het eerste jaar van planten hoogst waarschijnlijk geen appels geven, maar als ik al die bloesems zie hoop ik toch stiekem dat een van die bloemetjes een appel gaat worden. Wie weet heb ik een overijverige appelboom gekocht.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “23 April, zaterdag”

  1. Karin avatar

    Mooi! Ik ben gek op bloesems. We hebben een sierappel hier in de tuin, dus aan de appeltjes hebben we niet zoveel (al staan ze leuk, hoor), maar die bloesem, oh die bloesem. Het is maar een weekje dat de boom getooid is in prachtig roze, maar zelfs al is de boom de rest van het jaar wat saai en kaal en kan ze ons gek maken met het rondstrooien van alle blaadjes, die ene week maakt alles waard 🙂

  2. Robert avatar
    Robert

    Prachtige foto, Marmein, mooie achtergrondonscherpte (bokeh), heldere foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *