28 April, donderdag

Ik heb het de laatste tijd maar knap druk. De tuin is opnieuw bestraat en in de voortuin is een vijver gegraven.  Nu eindelijk het laatste grote werk in de tuin klaar is kan begonnen worden met het beplanten. Het warme, droge weer helpt er niet echt bij. Alles wat ik in de tuin zet heeft het moeilijk, de wortels zijn nog veel te klein om bij water te komen.

De beukenhaag staat al wel wat langer maar heeft nog steeds niet veel zin om zijn blaadjes te laten zien. Dagelijks speur ik de hagen af op het eerste teken van leven en eindelijk, eindelijk laat het eerste groen zich zien. Nu nog wachten of ze allemaal hun frisse groen laten zien.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “28 April, donderdag”

  1. Margo avatar

    Die van mij zijn al bijna helemaal groen. Staan ze bij jou in de zon?
    Ik zie bij jou ook allemaal ‘stof’, het wordt tijd voor een verfrissend buitje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *