29 April, vrijdag

Al een tijdje zag ik de wonderlijke knoppen van de korenbloemen steeds groter worden. Gisteren besloot ik daar een foto van te maken, maar tijdens het fotograferen werd ik een beetje afgeleid. Twee knopen bleken al open te zijn, en aan een daarvan was een pluisje van de paardenbloem blijven hangen. Niet echt een welkome gast in mijn tuin maar wel leuk voor een foto.

Net toen ik verder wilde gaan met de knoppen kwam er ineens een oranje bolletje door mijn zoekerbeeld vliegen. Vlak voor mijn neus werd de korenbloem bezocht door een hommel.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “29 April, vrijdag”

 1. vlasje avatar

  Helemaal jaren zestig qua kleur, die tweede foto, en zo mooi!!

 2. Marie-Claire avatar

  Mooi en mega-mazzel !

 3. Margo avatar

  Mooi gezien en mazzel inderdaad die hommel! 🙂

 4. Laura avatar
  Laura

  Leuk, en wat een bof! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *