Ochtend

3 Mei, dinsdag

Ik blijf het altijd maar een eigenaardig gezicht vinden, een gans in een boom. Maar nijlganzen doen dat nu eenmaal, en met reden. Ze zitten er een stuk veiliger dan op de grond en als ze de juiste boom kiezen zijn ze prima gecamoufleerd.

Deze gans zagen we op een ochtend tijdens de vogelzangcursus. Op de cursus hebben we overigens knap last van de nijlganzen, die maken zoveel lawaai dat we de andere vogels af en toe amper kunnen horen.

2 gedachten over “3 Mei, dinsdag

  1. Een vogelzangcursus? Wat klinkt dat leuk! Nog nooit van gehoord. En ik had trouwens ook nog nooit een gans in een boom gezien. Heel wat geleerd vandaag 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.