8 Mei, zondag

Vanmorgen was ik weer vroeg wakker, omhoog kijkend door het dakraam zag ik licht roze gekleurde wolken. Ik lag mij net af te vragen of ik een prachtige zonsopgang gemist had toen ik in de verte sirenes hoorde. Normaal gesproken verdwijnt dit geluid snel maar dit keer bleef het maar door gaan. Het leek niet dichterbij te komen en niet verder weg te gaan.

Omdat ik nu toch al klaar wakker was stapte ik maar uit bed en wierp een blik naar buiten, even kijken of er meer gekleurde wolken in de lucht hingen. Mijn oog viel direct op een dikke grijze rookpluim, aan de andere kant van de IJssel. Voor iemand begint deze zondag ochtend niet goed vrees ik. Ik heb zojuist even op de scannerberichten gekeken, naar alle waarschijnlijkheid is het een woonboerderij in de buurt van Zalk.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “8 Mei, zondag”

 1. Patrick avatar
  Patrick

  Hoi,

  Het is bij vd Brink loonbedrijf op de Geldersekade 4 te Hattem, volgens http://www.p2000.nl/. Komt ook overeen met je foto, qua richting.

  Groet Patrick

 2. Laura avatar
  Laura

  Het levert met beginnend daglicht wel een mooie foto op,
  hopen maar dat de schade voor mens, dier en huis meevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *