12 Mei, donderdag

Gisteren ben ik via het Engelse werk naar mijn werk gefietst. Na de regen van de nacht er voor lag het park er lekker fris bij. Het zonnetje was al hard op weg om alle achtergebleven druppels te verdampen. Overal langs het water stonden de gele lissen in bloei.

Op een van de witte bruggetjes zat een libelle te drogen.

En bijna alle velden in het park staan vol met knalgele boterbloemen die met hun lange stengels naar de hemel lijken te reiken.

Het was weer een aangename manier om aan de werkdag te beginnen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “12 Mei, donderdag”

  1. Anita avatar

    Fris en sprankelend en een genot om naar te kijken. En wat is het heerlijk dat het heeft geregend. Lente is voor mij: bedauwde ochtenden en de geur van het gras als je daar vlak boven hangt met je camera. Ik kan het bijna ruiken als ik naar jouw foto’s kijk.
    (en mijn raam staat open 🙂
    Fijne dag!
    Anita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *