14 Mei, zaterdag

Vanuit een boom hoorde ik timmergeluiden komen. Dar moest wel een specht zijn die een nestruimte aan het maken was. Vroeg of laat moest die er wel uit komen om wat houtsnippers af te voeren. Ik ben dus maar even blijven staan om de specht te fotograferen wanneer die weer naar buiten kwam. Lang hoefde ik niet te wachten.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “14 Mei, zaterdag”

 1. Lenie avatar

  is het een middelste bonte specht of een grote bonte specht?

 2. Marmein avatar
  Marmein

  Ik heb werkelijk geen idee. Ik gok op de grote omdat je die het meeste ziet.

 3. FotoAnna avatar

  Knappe opname Marmein!
  Fijne zondag en lieve groetjes Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *