17 Mei, dinsdag

Ik vind het heerlijk om te kijken naar alles wat er in en om mijn vijver groeit. Het is nog wel een wat kale vijver, de oevers zien er erg kunstmatig uit, maar dat zal met de tijd wel veranderen denk ik. Ondertussen geniet ik van wat er al wel staat, zoals de blauwe lis. De knoppen beloven mooie bloemen voor straks, maar nu is het genieten van de rechte bladeren met hun scherpe nerven. Een druppeltje er bij is gewoon een bonus.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “17 Mei, dinsdag”

  1. marleen avatar

    Prachtige uitsnede en met het zonlicht er bij….mmmmm:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *