24 Mei, dinsdag

Geplaatst op

De korenbloemen in mijn tuintje zijn over hun hoogtepunt heen, ik heb er van genoten. Als een van de eerste planten liepen ze uit aan het begin van dit jaar. Ik wist niet zeker wat het was tot de eerste typische bloemknoppen zich aandienden. Daarna volgde een paar weken lang  mooie bollen prachtig blauw. Afgelopen weekend scheen de zon door deze bloem, op de achtergrond de in schaduw gehulde muur van mijn huis waardoor de korenbloem op een zwarte achtergrond kwam te staan.

Er zijn nog een paar knoppen aanwezig, nog heel even genieten dus.

2 reacties op “24 Mei, dinsdag&rdquo

  1. Wat heb je het licht prachtig gevangen in deze bloem, Marmein! Een topper, vind ik. Je mussenfoto’s zijn ook om enorm van te genieten, bravo!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.