28 Mei, zaterdag

Vandaag de laatste dag van de vogelzangcursus van het IVN Zwolle en omstreken. Een reeks van leerzame zaterdagochtenden in het Engelse werk waarbij we gaande weg steeds meer met elkaar kletsten en af en toe zelfs vergaten naar de vogeltjes te luisteren. Vorige week zijn we naar het orchideeënveldje gegaan omdat ik het steeds over de prachtige orchideeën had. Naast orchideeën bleken er  klaprozen op de dijk rondom het veld ook te bloeien.

Met  het tegenlicht en de lichte nevel die er die ochtend nog hing, knalden de klaprozen er uit tussen het groen van de andere begroeiing.

 

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “28 Mei, zaterdag”

  1. Karin avatar

    Mooie foto’s weer, hoor! Grappig trouwens, het Engelse Werk klonk me al zo bekend in de oren en ineens nu realiseer ik me dat ik daar aankomende zondag naartoe ga voor een familiefeestje. Ik zal eens goed om me heen kijken of ik die mooie plekjes die jij hebt gefotografeerd ook kan vinden 🙂

  2. Margo avatar

    Mooi dat tegenlicht! In plaats van klaprozen zouden ze beter knalroden kunnen heten! :mrgreen:

  3. Frida avatar

    Beautiful light and reds.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *