3 Juni, vrijdag

De jasmijn in mijn tuin staat weer in bloei. Nog niet alle knoppen zijn uit maar de 5 meter hoge struik laat al heel wat wit zien. Straks, na de bloei, ga ik een deel van de struik snoeien. Doordat de bomen en struiken aan weerskanten van de jasmijn in het najaar weggehaald zijn, is nu goed te zien dat de struik aan die kanten kaal is. Ik moet zeggen dat ik dat knap spannend vind. Ik hoop wel dat hij na de snoei weer de hoogte in gaat groeien en niet de breedte.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “3 Juni, vrijdag”

  1. Marie-Claire avatar

    Jammer dat er nog geen geurfoto’s zijn.. Zal heerlijk ruiken waarschijnlijk !

  2. FotoAnna avatar

    Heel mooi Marmein… mooi met het licht gespeeld!
    Lieve weekend groetjes Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *