10 Juni, vrijdag

Gisteren, in de vroege avond, hing er een interessante lucht achter de huizen. Ik ben even op de fiets gestapt om te zien of ik vanaf de dijk een mooi zicht had op de donkere lucht. Maar eenmaal buiten de wijk bleek de lucht een stuk minder dramatisch dan ik dacht. Pas op de dijk bij de IJssel werd het weer een beetje interessant toen het gras afstak tegen de lucht. Een beetje extra onderbelichten en doordrukken en de lucht werd lekker donker, zoals ik ze graag zie.

Berichten gemaakt 3317

Eén gedachte over “10 Juni, vrijdag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven