13 Juni, maandag

Vorige week zaterdag was het druk in de stad. En tussen al dat publiek liepen vreemde figuren, al keek niemand daar van op. Wie zou dat ook doen, als het Kunsten op straat dag is. Op deze zonnige dag stond ergens tussen het winkelend publiek een stel, vechtend tegen de stormachtige wind die er niet was.

Naast de grote kerk was er poppenspel te bewonderen.

Voor dat soort voorstellingen heb ik altijd een zwak. Ook al weet je dat het maar poppen zijn die door mensen bespeeld worden, maar toch lijken de lappen dingen toch steeds weer een eigen leven te leiden.

Op het plein achter de kerk waren twee koks bezig, ze hadden de grootste moeite om ook maar iets eetbaars te produceren.

Alleen de popcorn, dat konden ze nog wel voor elkaar krijgen.

Even verderop werd een nieuwe voorstelling voorbereid. Omdat het toneel mooi in de zon lag en de achtergrond in de schaduw, ben ik er wat eerder bij gaan staan zodat ik nog een redelijk plekje kon vinden. De act werd uitgevoerd door een paar mannen, handtassen en heel veel dakpannen.

Jammer genoeg had het zonlicht ook een keerzijde, mij wordt het dan al snel te heet en dus heb ik het einde van de act niet afgewacht, maar genoten heb ik wel.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “13 Juni, maandag”

 1. Margo avatar

  Mooie registratie!

 2. Marie-Claire avatar

  Mooie portretten hoor !

 3. Lenie avatar

  De een na laatste vind ik qua portret heel erg mooi. Ook wel eens leuk om te doen zeker, dit soort foto’s?

 4. Ank avatar

  Grappig we hebben tegelijkertijd gefotografeerd maar ik heb je niet gezien. Ik vond trouwens die slotact met tassen en dakpannen maar een hoop onzin bij elkaar hoewel er wel leuke stukjes in zaten. Het duurde ook wel erg lang, ruim een uur! Die mensen in de zgn. storm heb ik helemaal niet gezien! Ik zet morgen de laatste foto’s van ‘Kunsten op straat’ op mijn log, ga jij nog meer plaatsen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *