15 Juni, ochtend

Eigenlijk hebben tuinierders maar een vreemde relatie met vlinders. We doen ons best (ik in iedergeval) om zoveel mogelijk vlinders te trekken. Boeken vol zijn er geschreven over welke plant de meeste vlinders trekt. Ook ik plant vervolgens die bloemen en huppel vrolijk met mijn camera achter de fladderende wondertjes aan. Maar voor het vlinders zijn het rupsen, en die zien wij toch minder graag. Nou ja, af en toe een mooie om een foto van te maken, maar verder dus niet.

Nou ja, ik zie wel. Laat eerst de vlinders maar in grote getale komen. Een gaatje meer of minder in mijn plantjes maakt ook niet uit.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “15 Juni, ochtend”

  1. Margo avatar

    Mooie schutkleur heeft ‘ie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *