Ochtend

15 Juni, ochtend

Eigenlijk hebben tuinierders maar een vreemde relatie met vlinders. We doen ons best (ik in iedergeval) om zoveel mogelijk vlinders te trekken. Boeken vol zijn er geschreven over welke plant de meeste vlinders trekt. Ook ik plant vervolgens die bloemen en huppel vrolijk met mijn camera achter de fladderende wondertjes aan. Maar voor het vlinders zijn het rupsen, en die zien wij toch minder graag. Nou ja, af en toe een mooie om een foto van te maken, maar verder dus niet.

Nou ja, ik zie wel. Laat eerst de vlinders maar in grote getale komen. Een gaatje meer of minder in mijn plantjes maakt ook niet uit.

Eén gedachte over “15 Juni, ochtend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.