Ochtend

17 Juni, vrijdag

Op een hoge stengel wiebelen talloze kleine roze bolletjes. De eersten gaan nu open en laten een krans van gele meeldraden zien. Eindelijk maar toch heb ik chinese ruit in mijn tuintje staan. Nu maar hopen dat hij het zo naar zijn zin heeft dat hij jaarlijks terug komt.

2 gedachten over “17 Juni, vrijdag

  1. Wat een mooie lichtval. Er zit nog een vliegje ook op zie ik.
    Heb jij de maan trouwens niet gefotografeerd? (ik wel, maar is niet mooi geworden, zou ik me toch wat meer moeten inspannen).

  2. Ik kon maar heel even de maan zien voor de wolken er voor schoven. Net genoeg tijd om 1 foto te maken die helaas niet al te scherp is geworden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.