18 Juni, zaterdag

Als de in mijn straat wonende katten bij hun achterdeur willen komen, zijn er maar drie mogelijkheden om dat te doen. Een daarvan is via mijn tuin, waar dan ook driftig gebruikt van wordt gemaakt. Tot groot ongenoegen van Xarak, die kan namelijk katten niet uit staan. Nu er een vijver in de voortuin ligt is het nog veel erger: alle katten blijven wat langer in de tuin om nog even wat water te drinken. Dit keer kon Xarak de kat niet weg jagen, al deed hij hier al miauwend zijn uiterste best.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “18 Juni, zaterdag”

  1. Margo avatar

    Haha, arme Xarak! Mooie foto voor mijn Cats’ in Windows weblog! Dankjewel! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *