20 Juni, maandag

Het is natuurlijk sneu voor al die buitenactiviteiten, maar ik heb genoten van het weer dit weekend. Niet alleen was het goed voor mijn tuintje maar ook was het goed voor mij om eens lekker binnen rond te scharrelen in huis. Nu ik niet buiten kon zijn was het de uitgelezen kans om wasjes te draaien, de bovenetage eens uit te mesten, de vlierbloesemwijn van de vorig jaar geplukte bloesem te bottelen en eens uitgebreid op internet te lezen en te kijken waar ik aan moet denken als ik ga filmen met mijn Canon 7D.

De zondag werd afgesloten door een prachtige wolk boven de weilanden. Kortom, het was een heerlijk productief en ontspannen weekend.


(klik op de foto om hem beter te kunnen bekijken)

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “20 Juni, maandag”

  1. Margo avatar

    Vond ik ook, ben ook binnen aan de slag gegaan, al vond ik het knap benauwd.
    Prachtige foto! Uitprinten en boven je bank hangen!

  2. Laura avatar
    Laura

    Heeft weer een hoog WOW-gehalte 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *