Ochtend

22 Juni, woensdag

Gisteravond hing er weer een apart luchtje boven de weilanden, daar moest de camera weer aan te pas komen natuurlijk. Omdat het door het wolkendek aardig donker was en ik niet een zwarte horizon wilde heb ik er maar een HDR van gemaakt. Ik was wel zo lui om het zonder statief te doen, met de 7D is dat prima te doen, mits de langste sluitertijd maar niet te lang is natuurlijk.

4 gedachten over “22 Juni, woensdag

  1. Hey marjon! Ik dacht ik neem weer eens even een kijkje op je site. Geweldige foto’s zeg hierboven! Mooie effecten met dat HDR. Bij de eerste volgende verjaardag moet je me maar even uitleggen hoe dat precies werkt;)

    Groeten van Bastiaan

  2. Het is net of er 3 zonnen tegelijk achter de wolken zitten, zo breeduit valt de zonneharp 🙂
    de HDR maakt het toch weer heel apart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.