22 Juni, woensdag

Gisteravond hing er weer een apart luchtje boven de weilanden, daar moest de camera weer aan te pas komen natuurlijk. Omdat het door het wolkendek aardig donker was en ik niet een zwarte horizon wilde heb ik er maar een HDR van gemaakt. Ik was wel zo lui om het zonder statief te doen, met de 7D is dat prima te doen, mits de langste sluitertijd maar niet te lang is natuurlijk.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “22 Juni, woensdag”

 1. Bastiaan avatar
  Bastiaan

  Hey marjon! Ik dacht ik neem weer eens even een kijkje op je site. Geweldige foto’s zeg hierboven! Mooie effecten met dat HDR. Bij de eerste volgende verjaardag moet je me maar even uitleggen hoe dat precies werkt;)

  Groeten van Bastiaan

 2. Margo avatar

  Ik kan het maar niet mooi vinden, dat HDR.

 3. Ria G avatar

  HDR of niet, het licht valt prachtig tussen de wolken door en dat is mooi vast gelegd.

 4. Laura avatar
  Laura

  Het is net of er 3 zonnen tegelijk achter de wolken zitten, zo breeduit valt de zonneharp 🙂
  de HDR maakt het toch weer heel apart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *