23 Juni, donderdag

In mijn kruiwagen woont zo af en toe een spin. Een klein spinnetje met een wat afgeplat achterlijf. Voor dat ik hem er uit ging gooien heb ik even de camera gepakt. Pas toen ik door de lens naar het beestje keek zag ik hoe groot zijn ogen zijn (in verhouding tot zijn lijfje dan.

Berichten gemaakt 3317

2 gedachten over “23 Juni, donderdag

  1. Hallo Marmein,
    Mooie opname!
    Hij mag dan klein zijn, zo ziet hij er bijna uit als een vogelspin. Die glimmende ronde oogjes maken weer veel goed. Zijn kleuren passen precies bij jouw kruiwagen – of het zand erin.
    Groet, Anita

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven