25 Juni, zaterdag

Diverse planten in mijn tuin moet ik afknippen na de bloei zodat ze opnieuw gaan bloeien, maar afgelopen week lette ik niet goed op en knipte ik van zowel de geranium als de ridderspoor iets te veel af. Gelukkig doen ze het in een vaasje samen prima. Een kleurrijke noot op deze regenachtige dag.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

6 reacties op “25 Juni, zaterdag”

 1. Frida avatar

  So beautiful and kind of melancholic.

 2. Gejo avatar

  hallo, ik heb even in je fotoalbums gekeken en dat is puur genieten. Zelf ben ik mij aan het orienteren om een spiegelreflex camera, lichtgewicht, aan te schaffen. Vind het heel moeilijk om een keus te maken.Volgens miijn speurwerk moet ik dan ook aan een Canon denken.
  Ik kom graag nog een keer langs.
  groetjes
  Gejo

 3. Margo avatar

  Ja, dat ben ik met Frida eens. Melancholie in fotografie, het hoort bij elkaar.

  Maar eh, hoe doe je dat? Die exif als je met de muis over je foto gaat?

  Ik heb een vaas vol met lange slieren van de oostindische kers. Die groeiden een flink eind het terras op. Ik vond het wel leuk en liep er omheen, maar Jan knipte, in een onbewaakt moment, de slierten af. Ik kon nog net voorkomen dat ze in de groenbak verdwenen! 👿

 4. Marmein avatar
  Marmein

  @Gejo: het gewicht van de spiegelreflex zit hem meestal in de lens, dat is zeker iets om rekening mee te houden.

  @Margo: tja, die exif. Ik ben aan het spelen geweest met een plugin voor wordpress. Ik dacht dat het niet werkte tot ik vanmiddag toevallig met mijn muis over het plaatje heen ging.

 5. Yvonne avatar

  Ik vind dit een supermooie foto! Prachtig, mijn complimenten!

 6. Gejo avatar

  dank je wel voor je tip.
  Daar zal ik rekening mee houden bij de aanschaf.
  gr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *