28 Juni, dinsdag

Afgelopen weekend ben ik met ZusL naar Den Haag geweest om de verjaardag van NichtT te vieren. Zondagmorgen zijn we even naar het strand bij Kijkduin geweest, de zee zie ik eigenlijk veel ye weinig. Omdat het wat grijzig weer was en ik in gezelschap was, had ik de camera maar niet meegenomen. Zo kon ik mij tenminste niet misdragen door steeds maar weer achter te blijven om foto’s te maken en geen aandacht te hebben voor mijn reisgenoten (ik ken mijzelf wat dat betreft namelijk).

Natuurlijk kreeg ik daar spijt van toen ik overal glazen kunstwerken zag, of zoals hier een wat vreemde opstelling in de duinen. Ik ben maar gaan fotograferen met mijn mobieltje.

 

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “28 Juni, dinsdag”

 1. Margo avatar

  Komt me bekend voor. Lang leve de mobieltjes!
  Wat een wonderlijke opstelling. Ik snap niets van kunst. (zal ik maar zeggen)

 2. maria avatar

  Het onderwerp dit jaar was ‘Chemistry’. Dit stelt bij elkaar de werktuigen van de alchemist voor. Men dacht dat als je goud wilde maken de stof een paar fases moest doorlopen. De zilverachtige kleur stond – als ik het goed onthouden heb – voor de eennalaatste fase. Verder staan er Leidsche flessen.

  Bij verschillende beelden ging het over hoe de techniek/in het lab levende natuur steeds meer bewerkt wordt en hoe we bijna zelf leven lijken te kunnen maken > die zilveren boom.

  ’s Avonds waren er weer andere effecten. Een nachtbloem die de kleuren aannam (met ledlicht) van de voorbijgangers. (leuk om met een groepje mensen met diverse bontejassen/broeken en sjaaltjes bij de sensors te gaan staan)

 3. Margo avatar

  Als kunst uitgelegd moet worden haak ik af. Ik zie een hoop troep bij elkaar die de blik op de duinen verpest. Als daar afval gestort zou worden zou men er schande van spreken. Ik zie geen verschil tussen deze troep en afval.

 4. Laura avatar
  Laura

  @Margo
  Het zit ‘m waarschijnlijk in de opstelling 😉

  Maar inderdaad, als ik lees dat de dochter van Herman Brood gaat proberen zijn nagemaakte schilderijen tussen de echte vandaan te vissen, denk ik ook… 🙄 ’t is één pot nat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *