3 Juli, zondag

Afgelopen vrijdag was ik vrij. Gelukkig maar want het was fantastisch fotoweer, luchtenfotoweer om precies te zijn. Het ene moment zon, het volgende moment een stevige bui, dat gaat altijd gepaard met prachtige wolkenluchten. Ik heb daarom de auto gepakt en ben over de Marledijk langs de IJssel richting Deventer.

Ik vind het altijd weer genieten, dit soort luchten. Elke minuut veranderen ze wel en elke minuut weer zijn ze prachtig om te zien. Door de donkere luchten en de zon die op het gras en de bomen schijnt, krijg je onwaarschijnlijk felle kleuren.

Vanaf de dijk had ik alle kanten op vrij zicht en op een rustige vrijdag als deze kon ik gewoon midden op de weg staan om foto’s te maken.

Via een veerpondje ben ik naar de andere kant van de IJssel gegaan en richting Zwolle ben ik ergens rechts af geslagen. Bij een bruggetje heb ik even de auto geparkeerd om over het water een foto te maken.

Langs het weiland naast het water stond een rijtje wilgen. Dat doet het altijd goed natuurlijk bij zulke hollandse luchten.

Op het weiland aan de andere kant van de weg liepen wat koeien. Toen ik bij het hek ging staan om van hen foto’s te maken met de lucht er boven kwamen de meesten naar mij toe lopen om eens even te kijken wat ik daar aan het doen was.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Eén reactie op “3 Juli, zondag”

  1. Margo avatar

    Prachtig!! Ik hoopte al dat iemand er prachtige foto’s van zou maken want ik zat binnen te klussen! Dit is gewoon het allerheerlijkste fotoweer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *