4 Juli, maandag

In mijn tuintje hangt een eigenaardig nestkastje aan de schutting. Het is de bedoeling dat hij helemaal overwoekert wordt door de hedera zodat het dan een aantrekkelijk holletje wordt voor een winterkoninkje. Maar regelmatig zie ik er koolmeesjes bij de het tochtige nestkastje van alle kanten controleren. Ik ben benieuwd of ze ooit besluiten of ze het nu wel of niet willen bewonen.Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “4 Juli, maandag”

 1. Margo avatar

  – ‘Wat vind jij er nou van Jet?’ 🙂
  -‘Tja, ik weet niet hoor, het ziet er wel mooi uit, maar ruikt een beetje raar!’ 😕
  – ‘Ja, dat komt omdat het touw is, een kwestie van wennen!’ 🙄
  – ‘Nou, kweenie hoor Mees, maar ik heb toch liever een huis voor ons soort vogels! ‘ 😛
  – ‘Nou weet je wat Jet, ik zoek wel een andere vrouw met minder pretenties!’ 😈

 2. Aritha avatar
  Aritha

  Volgens mij passen ze er niet in. Prachtfoto’s weer!

 3. Laura avatar
  Laura

  Leuke serie!! Leuk nestkastje ook 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *