4 Juli, maandag

In mijn tuintje hangt een eigenaardig nestkastje aan de schutting. Het is de bedoeling dat hij helemaal overwoekert wordt door de hedera zodat het dan een aantrekkelijk holletje wordt voor een winterkoninkje. Maar regelmatig zie ik er koolmeesjes bij de het tochtige nestkastje van alle kanten controleren. Ik ben benieuwd of ze ooit besluiten of ze het nu wel of niet willen bewonen.Berichten gemaakt 3317

3 gedachten over “4 Juli, maandag

  1. – ‘Wat vind jij er nou van Jet?’ 🙂
    -‘Tja, ik weet niet hoor, het ziet er wel mooi uit, maar ruikt een beetje raar!’ 😕
    – ‘Ja, dat komt omdat het touw is, een kwestie van wennen!’ 🙄
    – ‘Nou, kweenie hoor Mees, maar ik heb toch liever een huis voor ons soort vogels! ‘ 😛
    – ‘Nou weet je wat Jet, ik zoek wel een andere vrouw met minder pretenties!’ 😈

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven