Ochtend Spinnen

8 Juli, vrijdag

Ik was bij de phlox op zoek naar druppels die een beetje fotogeniek waren toen ik ineens dit spinnetje driftig heen en weer over de bloemen zag lopen. Vanwege dat heen en weer gewandel was het nog knap lastig om hem op de foto te zetten, maar gelukkig, nr vijf was eindelijk scherp.

10 gedachten over “8 Juli, vrijdag

  1. Geweldig mooie foto, ik ben erg onder de indruk. Prachtige belichting en mooie kleuren

  2. Wow, je ziet ook z’n draad waar ie aan hangt.

    Maar zie ik het nou goed of er zit een stompje in plaats van zijn 8e poot?? 💡
    (links onder)

  3. gezien z’n bedrijvigheid én z’n andere 7 pootjes lijkt ie er geen last van te hebben 😉

  4. @Laura: Ik lees je reacties via mijn mail en kan er soms geen touw aan vastknopen omdat ik niet weet welke foto bij dat logje hoort. Grappig om op deze manier weer terug te kijken naar de logjes.

  5. @Marmein hahahaha, dat geeft wel heel grappige effecten dan; via mail lezen en dan maar raden welke foto; da’s het omgekeerde van zo’n raadplaatje 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.