Een dagje uit de lucht

Het was even schrikken toen ik vanmorgen merkte dat mijn site uit de lucht was. Volgens de profider kwam dat doordat ik te veel dataverkeer had. Omdat ik de limiet had overschreden werd de site uit de lucht genomen. Allemaal prima maar natuurlijk knap waardeloos dat ik geen waarschuwing vooraf krijg en dat ik eerst moet mailen om er achter te komen wat er aan de hand is. Hadden ze het meteen in een mailtje gezet dan had ik het vanmorgen op kunnen lossen (tijdelijk wat bandbreedte bijkopen en ondertussen uit zoeken wat er aan de hand is)

Mijn excuses voor het ongemak!

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “Een dagje uit de lucht”

 1. Jetske avatar

  Slechte service en verschrikkelijk balen.

 2. Anita avatar

  Vandaag heb ik een paar keer gekeken of er al wat stond. Toen werd ik nieuwsgierig naar de provider,dacht even dat je site was gehacked (gehakt?). Zelfs zijn ze erg tevreden over de service zo te lezen. Er waren geen problemen aangemeld en alles was opgelost.
  Nog even dacht ik – onthouden, misschien een goed idee voor een eigen site…
  Ik vind het knap dat het je lukt om elke dag een mooie foto te plaatsen. En dan ook vaak zo vroeg! En het is altijd genieten.
  Groetjes, Anita

 3. jantien avatar

  Misschien komt het omdat er een tekst van je in Zoom staat en er heel veel mensen je site bezoeken?

 4. Marmein avatar
  Marmein

  O ja? staat er een tekst van mij in? Er zou inderdaad een foto en tekst in komen maar daar zou ik nog bericht over krijgen. Maar daar heeft het niet mee te maken denk want het hoge verkeer is op 22 Juni begonnen.

 5. jan10 avatar

  het stond in de zomerspecial, ik moet hem even opsnorren dan kan ik het stukje voor je scannen als je wilt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *