21 Juli, donderdag

Dit jaar heb ik voor het eerst een moestuintje. Niet helemaal een succes want het onkruid heeft er flink de overhand. Ik heb het dit jaar veel te druk gehad met de tuin rond mijn huis. Maar de uien hebben het ondanks dat gered en hangen nu te drogen in mijn garage.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “21 Juli, donderdag”

 1. Margo avatar

  Mooi stilleven!

 2. Jetske avatar

  ik dacht ze al te kunnen ruiken….haha bleek het mijn eega te zijn die achter mij staat te koken.
  Fijn weekend!

 3. Jetske avatar

  …en dus met uien bezig was. Even een naschrift anders zou je misschien denken dat hij zelf zo ruikt. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *