22 Juli, vrijdag

Ik heb gisteren met verbazing naar al die regen in het land gekeken. Ik heb toch zeker twee dagen al geen regen gezien. Deze foto’s maakte ik dit weekend in de vroege morgen. De chineese ruit was een wolk van schitterende diamantjes. En omdat met moment waarop het licht goed is je niet moet wachten tot het je beter uitkomt had ik de camera meteen maar opgepakt om vervolgens in pyjama wat foto’s te maken.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “22 Juli, vrijdag”

  1. aussie avatar
    aussie

    mooi beeld

  2. Marie-Claire avatar

    Prachtig, die onderste..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *