25 Juli, maandag

Het was gisteren een grijze, regenachtige dag. Sneu voor hen die op vakantie in Nederland zijn natuurlijk, maar een mooi dagje voor mij om eens achter de computer te kruipen. Lekker uitleg opzoeken over filmen met de 7D en het bewerken van film. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik al snel af dwaal door al het moois dat er aan korte films te zien is op vimeo.

Er valt nog heel wat te leren over het filmen met een spiegelreflex. Hoe moet je de sluitertijd en het diafragma voor het filmen instellen, hoe kan ik nou het beste scherpstellen (knap lastig via het schermpje), wat ga ik eigenlijk filmen en hoe?

Deze week lekker de hele week vrij. Nu alleen nog maar verzinnen wat ik met al die vrije tijd ga doen….

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “25 Juli, maandag”

 1. Margo avatar

  Heel mooi! Muziek past er ook perfect bij!

 2. Jeannette avatar
  Jeannette

  Hoi Marmein,
  Ik geniet en kijk al een tijdje met bewondering naar je foto’s en dit filmpje ,geweldig gewoon en die muziek,goed gekozen.Maar ook echt mooi gefilmt in combinatie met de muziek…ga zo door dan kan ik nog een tijdje genieten.
  Jeannette

 3. Jeannette avatar
  Jeannette

  Prettige vakantie nog

 4. Anita avatar

  Poëtisch filmpje.
  Smaakt naar meer. Hoe kort precies goed kan zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *