30 Juli, zaterdag

Al yoghurt etend keek ik gisteravond uit over mijn voortuintje. Naar de vijver waar ik dagelijks draadwieren uit vis, naar de klimroos die bijna het dak heeft bereikt van mijn garage en naar de paar rode besjes aan mijn gelderse roos.

Maar het leek wel of een van de besjes nog steeds groen was, daar moest wel iets aan de hand zijn. En ja, hoor. Een wants deed zich te goed aan het sap of vlees van het besje. Ik wist niet eens dat die beestjes zo’n steeksnuit hebben.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “30 Juli, zaterdag”

 1. Karin avatar

  Wel eens van bedwantsen gehoord? Dat wil je niet meemaken,
  ik zeker niet.

 2. Jetske avatar

  De wants heeft een mooie plek voor je plaatje gekozen. Prachtige kleurencombinatie.
  Draadwier kun je prima uit de vijver vissen met een toiletborstel aan een lange stok bevestigd. Misschien ken je deze tip al, maar toch.
  Fijn weekend.

 3. Monique avatar

  Wat een prachtige plaat! Ik heb eens even rond gesnuffeld op je site en je maakt gelweldige foto’s. Een lust om naar te kijken!
  Groet, Monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *