Ochtend

30 Juli, zaterdag

Al yoghurt etend keek ik gisteravond uit over mijn voortuintje. Naar de vijver waar ik dagelijks draadwieren uit vis, naar de klimroos die bijna het dak heeft bereikt van mijn garage en naar de paar rode besjes aan mijn gelderse roos.

Maar het leek wel of een van de besjes nog steeds groen was, daar moest wel iets aan de hand zijn. En ja, hoor. Een wants deed zich te goed aan het sap of vlees van het besje. Ik wist niet eens dat die beestjes zo’n steeksnuit hebben.

3 gedachten over “30 Juli, zaterdag

  1. De wants heeft een mooie plek voor je plaatje gekozen. Prachtige kleurencombinatie.
    Draadwier kun je prima uit de vijver vissen met een toiletborstel aan een lange stok bevestigd. Misschien ken je deze tip al, maar toch.
    Fijn weekend.

  2. Wat een prachtige plaat! Ik heb eens even rond gesnuffeld op je site en je maakt gelweldige foto’s. Een lust om naar te kijken!
    Groet, Monique

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.